Web software development

Custom software developement

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Web software development
management software development, custom software design
1. Program de gestiune pentru agentii imobiliare si firme de constructii

Acest tip de software web adresat agentiilor imobiliare este un adevarat instrument managerial si permite gestiunea clientilor online, a vanzarilor efectuate, a ofertelor de imobile afisate pentru vanzare/inchiriere in cadrul site-ului sau a unui program de reseller, vizualizarea si acceptarea ofertelor trimise de catre alti utilizatori, gestiune a comisioanelor, a facturilor si chitantelor emise etc. Programul afiseaza diverse rapoarte grafice in functie de necesitatile clientilor, contine un calculator de taxe, monitorizeaza activitatea in cadrul fimei retinand toate modificarile efectuate de catre un utilizator si contine un motor propriu de cautare dupa diverse criterii. Soft-ul la comanda ofera statistici complexe, exporta informatia in diverse formate (.doc, .pdf, .xls, .html) , genereaza tipariri personalizate si permite atentionari prin SMS pentru diverse actiuni.

 Daca doriti sa achizitionati un program de gestiune imobiliara trebuie sa stiti ca prin intermediul sau se poate administra si site-ul agentiei dumneavoastra. Asadar veti economisi bani si veti alege o solutie eficienta de promovare la cel mai bun raport calitate/pret.

 

2.Program de gestiune pentru firme de distributie , agentii de transport si turism

Agentiile de transport pot achizitiona programe profesionale de gestiune online a curselor/traseelor si de rezervari bilete. Prin intermediul programului de gestiune realizat de catre Royalty Webdesign se pot administra date referitoare la curse, orase, trasee, statii, locuri disponibile, situatia biletelor vandute si a clientilor per cursa.

 Acest software de gestiune poate fi realizat la comanda asadar clientul poate alege diverse functii suplimentare : ajustarea preturilor/categorie/cursa/tip dee bilet , administrarea agentiilor partenere si ajustarea serilor de bilete alocate pentru fiecare agentie in parte, administrarea tuturor clientilor si a situatiei financiare , afisarea diverselor rapoarte si statistici.

Modulul de rezervare online al software-ului de transport dedicat agentiilor partenere sau clientilor este animat si permite selectarea cursei din cadrul unei harti. Deasemenea este afisata situatia live a fiecarei curse aflate in desfasurare cu posibilitate de adaugarea a comentariilor atat din partea administratorilor cat si din partea vizitatorilor.

3. Program de gestiune pentru hoteluri si restaurante

Acest tip de program de gestiune adresat hotelurilor si restaurantelor urmareste eficientizarea si optimizarea activitatii clientilor oferind posibilitatea de a gestiona stocuri, clienti, comenzi , facturi si bonuri fiscale. Programele de gestiune sunt corelate la casele de marcat si la ecranele touchscreen , permit administrarea meniului, a utilizatorilor, a serviciilor oferite si a preturilor, afiseaza statistici si rapoarte grafice.

Royalty realizeaza programe de gestiune pentru hoteluri si restaurante cu o interfata grafica profesionala, ce permite personalizarea si proiectarea schemei restaurantului /hotelului in functie de fiecare client in parte. Programul oferit de firma noastra este complet personalizat si adaptat cerintelor beneficiarului, este realizat cu ajutorul bazelor de date si permite accesul simultan a utilizatorilor pe internet. Programul de gestiune dedicat restaurantelor si hotelurilor a fost realizat de catre specialistii nostri IT in colaborare cu experti in domeniul restaurantelor si in domeniul hotelier.

 

4. Program de gestiune pentru magazine

Programele de gestiune dedicate magazinelor de haine, de bijuterii, de electrocasnice, supermarket-urilor etc ofera posibilitate de administrare a stocurilor, vanzarilor, comenzilor, salariilor si angajatilor, a facturilor si chitantelor , a clientilor etc.

 

Web software development

Orice firma poate beneficia de un program de gestiune. In cazul in care aveti o schita a programului dorit este suficient sa o prezentati firmei noastre pentru a stabili o cotatie de pret. Royalty Webdesign va sta la dispozitie pentru informatii si consultanta gratuita in vederea stabilirii schemei de proiectarea si a caietului de sarcini pentru soft-ul pe care il vom realiza.

 

Avantaj web software development

 Avantajul principal al acestui tip de "web software development" este faptul ca poate fi accesat online, de catre un numar nelimitat de utilizatori , de pe un numar nelimitat de statii, asadar nu este necesara o licenta pentru fiecare statie de lucru.

Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC