Software transport

software case de expeditii

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Software transport
program de gestiune transport marfa/persoane

Royalty Webdesign din Timisoara, Romania realizeaza software pentru companiile de transport si distributie si programe de gestiune pentru agentiile de turism si tour operatori.

Prin transportation software se intelege un program software de gestiune dedicat tour operatorilor si agentiillor de transport,turism si distributie ce contine:

  • software transport ce permite administrarea curselor prin adaugare orase,statii,antene,zile, stabilire traseu, stabilire numar de locuri/capacitate cursa, administrare bilete si clienti pentru fiecare cursa. Programul software permite adaugarea de oferte turistice, pachete promotionale si poate contine un sistem informatic complex pentru coletarie si rent-a-car.
  • software de gestiune transport ce permite stocarea tuturor datelor despre clienti: date personale, istoric rezervari efectuate, statistici referitoare la facturile achitate/restante , lista rau-platnici
  • program de gestiune companii de transport ce permite stocarea tuturor datelor angajatorilor pentru a afisa istoricul activitatii acestora. Dupa logarea in sistem angajatii pot realiza diverse activitati precum efectuare rezervare, confirmare rezervare, emiteri facturi si chitante, emiteri bonuri fiscale etc.
  • software de rezervare pentru agentiile de transport si turism ce permite rezervarea unor bilete pentru transport, bilete pentru excursii turistice, rezervare pentru trimiterea unui colet, unei curse de distributie sau pentru inchirierea unei masini.
  • aplicatie sofware pentru tour-operatori ce permite administrarea datelor agentiilor partenere (administrare serie bilete/vouchere, comision acordat etc) . Business software dedicat agentiilor partenere prin care se pot efectua rezervari/comenzi online prin intermediul unei grafici profesionale, animate ce afiseaza pachetele turistice sau traseul curselor de transport/distributie .
  • software profesional de transport ce afiseaza rapoarte grafice privind cursele,situatia clientilor sau a coletelor /cursa , situatia platilor si a agentiilor partenere, situatia comisioanelor si a istoricului rezervarilor efectuate de fiecare agentie partenera , lista biletelor sau a produselor distribuite, eficacitatea fiecarei curse, deconturi de incasari si cheltuieli
  • program de facturare pentru companiile de transport si turism prin intermediul caruia se pot emite/anula facturi,bilete,vouchere, chitante, se pot lista bonuri fiscale deoarece programul este corelat cu casele de marcat.

    Cerintele unui transportation software se stabilesc impreuna cu beneficiarul deoarece este un program la comanda , personalizat 100% dupa cerintele si necesitatile fiecarui client in parte.

Royalty Webdesign din Timisoara, Romania a realizat pana in prezent numeroase programe de gestiune, programe de facturare , programe ge gestiune pentru companii de transport si software pentru hoteluri.

 

Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC