Software hoteluri

program gestiune hotel-restaurant

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Software hoteluri
Programe de rezervari online pentru hoteluri si restaurante

Royalty Webdesign din Timisoara, Romania realizeaza software de gestiune pentru hoteluri, programe de rezervari pentru hoteluri , program de facturare pentru hoteluri corelatate cu casele de marcat si ecranele touchscreen, aplicatii software orientate dupa cerintele clientilor.

Prin hotel software se intelege un program de gestiune adresat hotelurilor,motelurilor si pensiunilor ce ofera posibilitatea de a gestiona eficient si rapid camerele existente in hotel, stocurile, clientii hotelului si rezervarile efectuate de acestia, comenzile, facturile si bonurile fiscale etc.

Royalty realizeaza software pentru hoteluri la comanda, cu functionalitati complexe, personalizat dupa cerintele clientilor. Interfata grafica a soft-ului pentru hoteluri este realizata in mod profesional si permite vizualizarea grafica a schemei hotelului . Firma noastra a creat programe de gestiune si de rezervari pentru hoteluri utilizand baze de date ce permit accesul simultan a utilizatorilor pe internet.

Software-ul de gestiune pentru hoteluri,moteluri si pensiuni realizat de specialistii nostri contine :
  • program de gestiune a clientilor hotelului ce permite stocarea datelor personale, a preferintelor (camera de fumatori/nefumatori, pat dublu/twin , numar de adulti/copii , camere, bauturi etc) si a datelor referitoare la perioada petrecuta in hotel . Software-ul afiseaza diverse rapoarte grafice cu privire la numarul de rezervari efectuate de un client , numarul de zile , suma achitata/restanta, modul de cautare si afisare al rau-platnicilor . Baza de date a clientilor poate fi interogata in cazul in care un client revine pentru efectuarea unei rezervari online. In aceasta situatie datele clientului vor fi completate in mod automat in cadrul formularului de rezervare.
  • program de gestiune hoteluri ce permite stocarea tuturor datelor angajatiolor pentru a afisa istoricul activitatii acestora. Dupa logarea in sistem angajatii pot realiza diverse activitati precum efectuare cazare, emiteri facturi si chitante, emiteri bonuri fiscale etc.
  • software de rezervare pentru hoteluri,moteluri si pensiuni turistice ce permite rezervarea unor camere, pentru o perioada de timp, avand diverse caracteristici (single,double, etaj,nr camere, bar etc). Soft-ul permite realizarea procedurii de confirmare sau anulare a rezervarii, check-in , check-out, listare tickete, listare fisa de rezervare etc.
  • aplicatie sofware pentru hoteluri ce permite afisarea raportului zilnic sau pe o anumita perioada de incasari/plati, situatia camerelor libere/ocupate, lista clientilor pe zile, lista de check-in si check-out pentru fiecare zi , gestionarea tuturor serviciilor oferite etc. Numarul si complexitatea rapoartelor de gestiune este stabilita cu fiecare client in parte in functie de necesitatile acestuia.
  • modul de listare si exportare a informatiilor in format .doc, .pdf, .xls, .html
  • program de facturare pentru hoteluri,moteluri si pensiuni prin intermediul caruia se pot emite/anula facturi, chitante, se pot lista bonuri fiscale deoarece programul este corelat cu casele de marcat.

Royalty Webdesign din Timisoara, Romania a realizat pana in prezent numeroase programe de gestiune, programe de facturare , programe ge gestiune pentru restaurante si software pentru hoteluri.

 

Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC