Software development

programe de gestiune

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Custom software development
programe de gestiune la comanda, management software

Royalty Webdesign din Timisoara,Romania realizeaza solutii software complete la comanda, programe de gestiune contabila , gestiune a stocurilor, program de gestiune pentru restaurante, hoteluri si magazine corelatate cu casele de marcat, aplicatii software orientate dupa cerintele clientilor.

 

Baze de date , Acces internet

Programele de gestiune si aplicatiile software complexe realizate de catre firma noastra utilizeaza baze de date si pot fi accesate pe internet de pe un numar nelimitat de statii de lucru, de catre un numar nelimitat de utilizatori.
Scopul programelor de gestiune este de a creste eficienta agentilor economici si a contabililor, prin usurinta in utilizare si rapiditatea obtinerii informatiilor.

 

Program de gestiune

Un program de gestiune afiseaza diverse rapoarte grafice cu posibilitate de exportare in formate .doc, .pdf, .xls etc , poate fi corelat la casele de marcat si la ecranele touchscreen, poate fi adaptat pentru reselleri si permite tiparirea automata a NIR-urilor , facturilor , chitantelor , rapoartelor, biletor , tichetelor de calatorie etc. Firma noastra realizeaza software de gestiune la comanda, soft de gestiune a clientilor, a furnizorilor, a documentelor financiare si a productiei.

Software developement design

Interfata unui program de gestiune este prietenoasa, usor de utilizat si este adaptata 100% la cerintele clientului. Soft-ul este realizat in PHP, Ajax,Java si MySql si permite introducerea si consultarea datelor de la distanta, prin internet. Acest lucru avantajeaza firmele ce detin mai multe sedii in locatii diferite. Programul de gestiune permite afisarea situatiei financiare, a stocurilor , a comenzilor, a facturilor emise etc in timp real si poate prelucra date primite de la cititoarele de coduri de bare,de la casele de marcat , de la telefoanele mobile sau de la ecranele cu touchscreen.

 

Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC