Creare site

Realizare website

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Creare site web
realizare website, creare magazin online, creare business website
In momentul in care ati luat decizia ca aveti nevoie de un website profesional care sa va reprezinte trebuie sa alegeti cu grija firma potrivita care sa va transpuna ideile intr-un proiect de succes. Royalty, firma de web design din Timisoara , datorita experientei de peste 13 ani detinute in domeniul programarii va poate ajuta sa creati o noua imagine afacerii dumneavoastra. Echipa noastra de ingineri specialisti in calculatoare realizeaza website-uri dinamice cu posibilitate de administrare online si aplicatii web complexe pentru diferite domenii de activitate.

 

Creare design site web


Pentru a beneficia de un site web de calitate superioara acesta trebuie sa fie unic din punct de vedere al design-ului, intuitiv si usor de utilizat, cu o grafica prietenoasa si o functionalitate complexa. Cu cat un site este mai complicat de accesat si navigat, cu atat vizitatorii il parasesc mai rapid, fara a mai reveni. Principalul beneficiu al unui site accesibil este cresterea utilitatii acestuia si sporirea vanzarilor si a numarului de vizitatori. Un site accesibil pentru utilizatori este in mod automat un site accesibil si pentru motoarele de cautare. Drept urmare site-ul va obtine un page rank cat mai bun. Toate proiectele web realizate de catre Royalty respecta principiile de optimizare SEO onpage.

 

In momentul in care va adresati unei firme de web design trebuie sa stiti ce fel de site web se potriveste cel mai bine business-ului dumneavoastra. Pentru a lua aceasta decizie firma noastra va pune la dispozitie un sistem de consultanta gratuita in vederea obtinerii unui raport bun calitate pret.
 Deasemenea programatorii nostri vor veni cu noi idei si solutii care sa imbunatateasca functionalitatea paginii web. Serviciile de web design profesional oferite de firma noastra includ:
  • creare site web de prezentare (web design site unic personalizat, banner si animatii java, pagini dinamice de prezentare cu posibilitate de administrare, formular de contact, localizare dinamica pe harta, noutati, galerie foto, optimizare seo, statistici detaliate de trafic)
  • creare site business (website design unic personalizat, animatii java necesare, pagini dinamice de prezentare cu posibilitate de administrare online, formular de contact si localizare dinamica pe harta, noutati, galerie multimedia si oferte speciale cu posibilitate de administrare, functionalitati php complexe in conformitate cu cerintele clientului,optimizare seo, statistici detaliate de trafic, alerte sms pe telefon mobil)
  • creare magazin online ( web design profesional, animatii java necesare, pagini dinamice de prezentare cu posibilitate de administrare online, formular de contact si localizare dinamica pe harta, noutati, galerie multimedia si oferte speciale cu posibilitate de administrare, modul de administrare pentru adaugarea categoriilor si a produselor, implementare cos de cumparaturi cu plata online,rapoarte clienti/facturi, gestiune stocuri, corelare cu program de contabilitate,conectare cu software ERP, integrare cu firmele de curierat si de facturare, creare cont utilizator, emiteri de facturi proforme,optimizare seo, statistici detaliate de trafic, alerte sms pe telefon mobil)
  • creare aplicatii web complexe dedicate agentiilor imobiliare, agentiilor de turism si transport, universitatilor si facultatilor
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC