Creare pagini web

Realizare pagini web

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Creare pagini web
realizare pagini web Timisoara, creare pagini web Romania
Royalty Webdesign este o firma de web design din Timisoara, Romania si ofera servicii web profesionale ce includ realizare site business, creare pagini web de calitate superioara cu un grad ridicat de complexitate si un numar mare de pagini , creare site profesional rapid si eficient.

Site-urile complexe create de catre specialistii nostri IT contin numeroase module PHP, Ajax, Html, JavaScript, XML si Html 5  si pot fi administrate in totalitate de catre achizitor (CMS - content management system).

Serviciile de web design profesional oferite de firma noastra pentru " creare pagini web complexe" pot varia in functie de necesitatile clientului. Asadar fiecare aplicatie web este proiectata de la zero, este discutata impreuna cu achizitorul si sunt propuse functii noi .

Aceste aplicatii web complexe pot fi corelate cu casele de marcat, cu sisteme de supraveghere, cu programe de gestiune erp , cu programe de contabilitate si facturare, cu telefonul mobil, cu ecrane touchscreen.

Paginile web realizate de firma noastra pentru companii din Timisoara, Romania, Uniunea Europeana si Australia sunt de complexitati diferite. Astfel va punem la dispozitie servicii de :
  • creare pagini web de prezentare - pentru  firme mici si mijlocii
  • creare pagini web clasa business - acest tip de site se adreseaza in special institutiilor publice, institutiilor de stat (universitati, facultati,proiecte guvernamentale , primarii etc) , reprezentantelor marilor companii, si altor firme ce doresc un proiect amplu (ex. program de transport, program de gestiune pentru hoteluri si restaurante etc).
  • creare magazine online, portaluri, directoare si retele sociale
  • creare pagini web complexe cu baze de date
 

 

Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC