Creare magazin online

Realizare eshop

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Realizare magazin online
Creare site eshop

 Royalty Webdesign este o firma profesionista de web design din Timisoara, Romania si detine un portofoliu impresionat in realizarea de magazine online , creare site-uri eshop si implementare plata cu cardul online, creare pagini web gen portaluri, retele sociale, directoare web, site-uri de anunturi online, online chat-uri, blog-uri, forum-uri. 

Creare magazin online

  Un magazin online va permite sa introduceti produse pe categorii si subcategorii spre vanzare, sa emiteti facturi proforme,facturi online, sa efectuati plata cu cardul online prin paypal, epayment, romcard etc, sa gestionati comenzile efectuate, sa urmariti diverse rapoarte privind stocul si vanzarile, topul produselor vandute, topul clientilor fideli , alerte prin sms, sa urmariti prin diverse formulare cererea de produse pe site, sa corelati stocul de produse existent pe site cu cel actual din programele de contabilitate etc. Un eshop permite sistemul de multi-level-marketing unde utilizatori fac cumparaturi pe nivele si primesc procentaj din vanzarile persoanelor situate pe un nivel inferior .

Magazinele online se pot conecta cu software-uri ERP ca și WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Catalog și altele. Eshop-urile permit sincronizarea informațiilor, partenerilor, prețurilor și stocurilor din diverse gestiuni și pentru diverse grupe de parteneri.

De asemenea, platformele e-commerce clasa business dezvoltate de Royalty Webdesign pot fi conectate cu furnizori precum Nod, EDE Germania etc. Comenzile emise de site se transmit și salvează automat, livrările pot începe fără intervenția operatorului.

Integrarea cu firmele de curierat , permite generarea automata a AWB-urilor pentru FanCourier, Cargus, DPD, DHL, TNT, iar la Sameday, în plus fata de AWB-uri se poate alege și easy-box-ul la care sa se facă livrarea.


Pret magazin online

Royalty va sta la dispozitie pentru creare magazin online cu cele mai avantajoase preturi si cel mai bun raport calitate pret. Daca doriti un site cu adevarat profesional, de cea mai buna calitate nu ezitati sa cereti o estimare de pret aici.

Online booking platform

site-uri de rezervari online

Pentru realizare site gen portal se pot implementa functionalitati diverse in functie de domeniul de activitate.
  • Asadar daca portalul este dedicat turismului agentiile de turism isi vor putea crea un cont pentru a introduce si promova propriile pachete turistice.
  • In cazul in care portalul este dedicat anunturilor imobiliare, auto-moto, transport etc companiile pot introduce anunturi,oferte, produse, galerie de imagini , date de contact etc.

Functia de baza este accea de a permite utilizatorilor sa vizualizeze/cumpere/comande produse si servicii de la companii diverse, spre a efectua o selectie obiectiva. Firmele care se inscriu pentru a posta produse si servicii pot fi taxate lunar/anual de catre achizitor prin plata online cu cardul.
Un portal poate contine si informatii gen : vremea,calendar,curs valutar,newsletter,rss etc.

 

Retele de socializare

portaluri web, directoare web


Royatly creaza pagini web gen retele de socializare, directoare web ce permit introducerea de link-uri catre site-urile ce se doresc a fi promovate, blog-uri si forum-uri etc.

 

Agentia de publicitate Royalty Webdesign din Timisoara, Romania a realizat pana in prezent numeroase site-uri e-commerce. Pentru a vizualiza o parte din clientii nostri multumiti care ne-au acordat increderea lor va rugam sa accesati sectiunea Portofoliu - Creare magazin online
 

Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC