Business software

Software developement Romania

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Business Management software
creare programe de gestiune, realizare software personalizat
Royalty Webdesign din Timisoara, Romania realizeaza software profesional la comanda pentru agentii din Romania si din Uniunea Europeana. Firma noastra de software a colaborat pana in prezent cu firme din Germania, Austria,Spania, Italia, Ungaria si Romania .

 

Business software-urile realizate se adreseaza companiilor de transport si turism, agentiilor de distributie, agentiilor imobiliare , firmelor de constructii, restaurantelor , hotelurilor, magazinelor si cabinetelor medicale. Orice firma poate beneficia de un software la comanda business indiferent de domeniul de activitate si indiferent de complexitatea proiectului solicitat.

Business software sau management software cum este adesea numit utilizeaza baze de date si poate fi accesat pe internet de pe un numar nelimitat de statii de lucru, de catre un numar nelimitat de utilizatori. Scopul unui software la comanda este de a creste eficienta agentilor economici si a contabililor, prin usurinta in utilizare si rapiditatea obtinerii informatiilor.

 

Un business software profesional va ajuta sa stocati si sa centralizati date, sa controlati activitatea angajatilor si a clientilor companiei, sa urmariti situatia productiei si a vanzarilor, sa vizualizati rapoarte si statistici privind incasarile , profitul si situatia financiara a firmei. Fie ca este vorba de un site complex sau de un program de gestiune firma noastra de software va sta la dispozitie cu cei mai buni specialisti in domeniul programarii.

Pentru a obtine un software personalizat clasa business trebuie sa va bazati pe o echipa profesionista. Royalty detine o vasta experienta si un portofoliu impresionant in domeniul realizarii de programe soft. Din acest motiv va recomandam cu incredere serviciile noastre si va oferim consultanta gratuita in vederea obtinerii unui proiect de succes.

Royalty Webdesign din Timisoara, Romania a realizat pana in prezent numeroase programe de gestiune, programe de facturare si software business .

Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC