Administrare site

creare site cms

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Administrare site
realizare si administrare site cms
Royalty ofera servicii de web design profesional in Romania si se ocupa cu creare site, realizare pagini web dinamice, dezvoltare aplicatii web complexe, proiectare si executare programe de gestiune si contabilitate.

 

Ce putem intelege prin administrare site ?
Prin administrare site se intelege posibilitatea de a modifica informatiile continute in diferite sectiuni ale paginii web de catre beneficiar sau de catre o persoana desemnata pentru acest lucru. Aceste informatii se refera la imagini din banner, noutati ,oferte speciale, produse, categorii, informatii din pagini, meniuri, date de contact, culori site , imagini galerie foto etc.

  

Cine poate efectua administrarea site-ului meu?
Modulul de administrare al unui website are o interfata prietenoasa, intuitiva si usor de utilizat. Drept urmare administrarea site-ului poate fi efectuata de catre orice persoana ce detine cunostinte minime de utilizare a calculatorului. Paginile modulului de administrare contin indicatii si informatii ajutatoare pentru o utilizare cat mai rapida si eficienta.

  

Cum pot beneficia de consultanta pentru administrare site?
Firma noastra de web design va sta la dispozitie in mod gratuit pentru consultanta in ceea ce priveste administrarea site-ului

 

In ce fel este influentat pretul unui site de realizarea unui modul de administrare ?
Un site ce va beneficia de un modul de administrare are un cost mai mare decat un site static insa avantajul este acela ca diferenta de pret se poate recupera intr-un timp foarte scurt, economisind banii pe care trebuie sa ii platiti unei firme de web design specializata pentru intretinere.

 

Site-uri unice complet personalizate


Pentru realizarea aplicatiilor firma noastra nu utilizeaza template-uri sau solutii open source si implementeaza fiecare proiect de la zero mulat pe cerintele si necesitatile clientilor sai.

Clientii nostri pot opta pentru :
- un site de prezentare static , caz in care administrare informatiilor pe site se va realiza de catre specialistii nostrii contra unui cost pe ora.

- un site dinamic, caz in care site-ul este content-management-system si achizitorul poate modifica informatiile continute in site. Tipul de informatii ce se vor putea modifica prin intermediul modulului de administrare este stabilit prin contract. In functie de modulele php ce permit editare se va stabili pretul proiectului.
 

Mentenanta site


Clientii care au optat pentru aplicatii content-management-system insa doresc un contract de mentenanta cu firma noastra vor beneficia de un pret de administrare special.

 
Royalty, firma web design Romania, administreaza doar site-uri create de catre specialistii nostri.

Gazduire site


Deasemenea oferim servicii de gazduire web avantajoase pentru clientii cu care colaboram pe partea de design web.
Blog/Ultimele noutati
Realizare magazin online conectat cu software ERP
Realizare magazin online conectat cu software de gestiune ERP. Creare eshop profesional conectat cu WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Cata...
Realizare aplicatii interactive
Realizare aplicatii interactive pentru shopping center. Dezvoltare aplicatii si software utilitar pentru afisare pe ecrane in centre comerciale si mal...
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2022
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara