design site agentie imobiliara

realizare website agentie de management proprietate

 
Lemonaid
realizare site pentru agentie de management proprietate
design site agentie imobiliara

www.lemonaid.ro

Viziteaza site-ul

Lemonaid este prima firmă din Timiș de management proprietate care identifică soluții inovatoare constant și propune metode sistematizate de administrare imobile și gestionare de proprietăți. Compania ofera servicii de  verificare a chiriașului, pregătirea întregii documentații aferente și efectuarea de inspecții periodice,reparații etc. avand in administratie numeroase apartamente, case si spatii comerciale.

Royalty a realizat pentru Lemonaid un website de prezentare al serviciilor si al proprietatilor. Pagina web contine informatii despre companie si descrie intreg procesul de management al unei proprietati, explicand pasii necesari ce trebuie urmati pentru inceperea unei colaborari.

Website-ul de prezentare al agentiei imobiliare afiseaza proprietatile aflate in administrare si oferta de proprietati disponibile pentru inchieriere.

In cadrul paginii web se pot descarca modele de contracte, se poate realiza o cerere de pret prin intermediul unui formular dedicat si se poate accesa sectiunea de blog si sectiunea de testimoniale.
 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC