Realizare pagini web gradinite

Creare site gradinite private

 
Gradinita lui Goghita
creare site gradinita, design web profesional
Realizare pagini web gradinite

www.gradinitaluigoghita.ro

Viziteaza site-ul

Firma noastra a realizat site-ul pentru o noua gradinita din Timisoara, Gradinita lui Goghita, o gradinita particulara localizata in zona Braytim. 
Colaborarea a inceput prin prezentarea unui design de website unic, personalizat in totalitate, ce corespunde atat cu ideea de logo cat si cu aspectul general al gradinitei.

Dupa aprobarea variantei grafice si efectuarea micilor modificari solicitate, s-a trecut la realizarea modulului de administrare, din nou in urma discutiilor avute cu clientii. Acest modul permite modificarea tuturor informatiilor, noutati, evenimente, galerii foto, pagini.

O inovatie in randul gradinitelor private din Timisoara o reprezinta posibilitatea de a urmari online activitatea copiilor dumneavoastra, insa numai cu acordul celor ce conduc gradinita, si cu un contract ferm pentru a evita incomodarea in orice fel a altor parinti sau copii.

Modulul de newsletter permite abonarea la informatiile curente ce pot aduce reduceri,oferte sau alte pachete promotionale.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare magazin online conectat cu software ERP
Realizare magazin online conectat cu software de gestiune ERP. Creare eshop profesional conectat cu WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Cata...
Realizare aplicatii interactive
Realizare aplicatii interactive pentru shopping center. Dezvoltare aplicatii si software utilitar pentru afisare pe ecrane in centre comerciale si mal...
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2022
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara