Program gestiune Transport

Site rezervari bilete online

 
Comati Psg
program gestiune transport, website rezervari
Program gestiune Transport

www.comati-psg.ro

Viziteaza site-ul

Unii dintre cei mai vechi si apropiati clienti ai firmei noastre sunt cei de la Comati PSG. Colaborarea cu ei a inceput pe latura de turism a agentiei, insa ulterior s-a translatat pe partea de transport, mult mai interesanta, insa si mai complexa.

Primul design al site-ului realizat in anul 2010 :

  In anul 2014 Royalty realizeaza redesign-ul si retehnologizarea sistemului.

Cel mai important proiect realizat impreuna este programul de gestiune transport persoane, un proiect foarte complex, insa si cu numeroase satisfactii.

Firma realizeaza transport cu autocarul intre Romania si tarile din Scandinavia. Pentru asta aveau nevoie de un sistem care sa gestioneze toate rezervarile, sa genereze noi rezervari, bilete, liste de pasageri,deconturi de incasari si multe altele.

Dupa numeroase discutii in care am incercat sa intelegem ce trebuie sa realizam, am inceput cu un site de rezervari bilete online. Folosind cele mai moderne tehnologii, AJAX, Javascript, PHP, Mysql, am realizat o aplicatie web care a lansat un trend in randul firmelor de transport din Romania.In anul 2014 am dezvoltat un proiect nou urmand ca in 2016 sa lansam o versiune moderna si impunatatita a sistemului . Site-ul afiseaza rutele posibile, datele de plecare si intoarcere si locurile disponibile. Locul in autocar se poate alege dintr-o diagrama creata in conformitate cu autocarul de pe acea ruta. Plata se poate face online, in lei sau euro, in mod automat generandu-se un bilet odata ce plata a fost confirmata.

Partea din spate a programului gestioneaza toate aceste rezervari, precum si permite adaugarea de alte rezervari si bilete efectuate telefonic. De asemenea, se genereaza diverse rapoarte legate de clienti, incasari, costuri. 

Una dintre inovatiile aduse de noua aplicatie web este posibilitatea de a urmari autocarele pe harta, aplicatia pentru mobil, design-ul responsive al aplicatiei, existenta unui sistem erp complex si imbunatatit, preluarea unui apel telefonic direct din aplicatia online si posibilitate de trimitere sms personalizat, etc.

Programul are, de asemenea, o zona dedicata agentiilor partenere, care pot face rezervari, iar comisionul lor se calculeaza automat.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare magazin online conectat cu software ERP
Realizare magazin online conectat cu software de gestiune ERP. Creare eshop profesional conectat cu WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Cata...
Realizare aplicatii interactive
Realizare aplicatii interactive pentru shopping center. Dezvoltare aplicatii si software utilitar pentru afisare pe ecrane in centre comerciale si mal...
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2022
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara