Design magazin online confectii textile

creare magazin online sacose

 
Daveras
magazin online de sacose si rucsacuri
Design magazin online confectii textile

www.daveras.com

Viziteaza site-ul

Daveras  este un magazin on-line de tesaturi si confectii textile. Colectiile prezentate de Daveras includ sacose si rucsacuri.

Produsele comercializate prin intermediul solutiei ecommerce sunt realizate din bumbac natural 100% si au un standard inalt de calitate.

Magazinul online de textile realizat pentru renumita companie, se adreseaza atat potentialilor cumparatori din Romania cat si celor din Uniunea Europeana, Sua, Asia si Australia,  brand-ul devenind in ultimii ani unul international.

Eshop-ul are un design unic, respectand de la bannere, butoane, meniuri si pana la afisarea produselor tematica  si domeniul de activitate al clientului. Magazinul online este unul de complexitate medie ce permite filtrarea produselor dupa diverse criterii, importul de stocuri si preturi, cumpararea online si gestiunea comenzilor/clientilor, facturarea online etc.

 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC