Dezvoltare eshop

implementare site comenzi online

 
Provera Bio
realizare eshop produse bio
Dezvoltare eshop

www.proverabio.ro

Viziteaza site-ul

Produsele organice  si cele naturiste au fost mereu o sursa de sanatate. In ultimul timp, insa, nevoia de a le avea aproape este parca din ce in ce mai mare.

Unul dintre clientii nostri, Provera, mizeaza exact pe acelasi lucru si a ales ca activitate principala comercializarea de produse organice.
Provera detine si o Ferma proprie ce se concentrează pe creșterea celor mai hrănitoare produse posibile, folosind metode durabile, care ajută la menținerea unui sistem agricol sănătos.

Pentru a putea prezenta produsele cat mai clar si pentru a inlesni vanzarea acestora, ne-au solicitat sa dezvoltam un eshop impreuna. 

Avand in vedere specificul site-ului, culorile folosite sunt unele vibrante, naturale. Astfel, site-ul a luat fiinta in nuante de verde crud, cu elemente naturale.

Pagina produsului prezinta pe larg toate beneficiile acestuia, permite comentarii si adaugarea in cosul de cumparaturi. 

Implementarea sistemului e-commerce a continuat cu zona rezervata clientilor logati, care pot finaliza comenzi, edita contul propriu si analiza comenzile precedente.

De asmenea, in pagina unui produs sunt prezentate si produsele ce se recomanda sa fie folosite impreuna cu acesta pentru un rezultat terapeutic cat mai bun.

 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC