Dezvoltare eshop

implementare site comenzi online

 
Provera Bio
realizare eshop produse bio
Dezvoltare eshop

www.proverabio.ro

Viziteaza site-ul

Produsele organice  si cele naturiste au fost mereu o sursa de sanatate. In ultimul timp, insa, nevoia de a le avea aproape este parca din ce in ce mai mare.

Unul dintre clientii nostri, Provera, mizeaza exact pe acelasi lucru si a ales ca activitate principala comercializarea de produse organice.
Provera detine si o Ferma proprie ce se concentrează pe creșterea celor mai hrănitoare produse posibile, folosind metode durabile, care ajută la menținerea unui sistem agricol sănătos.

Pentru a putea prezenta produsele cat mai clar si pentru a inlesni vanzarea acestora, ne-au solicitat sa dezvoltam un eshop impreuna. 

Avand in vedere specificul site-ului, culorile folosite sunt unele vibrante, naturale. Astfel, site-ul a luat fiinta in nuante de verde crud, cu elemente naturale.

Pagina produsului prezinta pe larg toate beneficiile acestuia, permite comentarii si adaugarea in cosul de cumparaturi. 

Implementarea sistemului e-commerce a continuat cu zona rezervata clientilor logati, care pot finaliza comenzi, edita contul propriu si analiza comenzile precedente.

De asmenea, in pagina unui produs sunt prezentate si produsele ce se recomanda sa fie folosite impreuna cu acesta pentru un rezultat terapeutic cat mai bun.

 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare magazin online conectat cu software ERP
Realizare magazin online conectat cu software de gestiune ERP. Creare eshop profesional conectat cu WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Cata...
Realizare aplicatii interactive
Realizare aplicatii interactive pentru shopping center. Dezvoltare aplicatii si software utilitar pentru afisare pe ecrane in centre comerciale si mal...
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2022
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara