Design site bursa de transport

programare aplicatie pentru bursa de transport

 
Trasporti Veloci Italia
creare site pentru bursa de transport
Design site bursa de transport

Pagina web nu mai este online.

Site-ul creat de agentia noastra pentru bursa de transport din Italia este unul de o complexitate ridicata si permite  utilizatorilor sa introduca in mod gratuit oferte de transport. Acestia isi pot crea un cont pe site apoi posteaza diverse cereri de transport. In functie de tipul de transport solicitat (ex: transport national sau international, transport de marfa, mobila si electrocasnice, transport produse aricole, ADR etc ) utilizatorul trebuie sa completeze anumite campuri si sa ofere informatii detaliate precum : nr pachete, dimensiune, volum, etc. Aceste caracteristici ce trebuiesc completate se pot gestiona de catre superadministrator, acesta definind practic tipurile de intrebari si casutele ce urmeaza a fi completate de catre utilizatorii site-ului.

Odata postata o cerere de transport , companiile inregistrate efectuaza o licitatie pentru aceasta. In cazul in care utilizatorul nu este multumit de pretul primit poate incepe o negociere pe chat-ul intern pus la dispozitie de sistem. Toate informatiile de contact sunt ascunse in mod automat de catre website astfel incat negocierea sa aiba loc doar in mediul online prin intermediul platformei conceputa de catre firma noastra.

In cazul in care utilizatorul este multumit de pretul obtinut va fi obligat sa plateasca un comision de pana la 7% catre site, urmand ca restul de plata sa il efectueze direct transportatorului. Dupa efectuarea tranzactiei atat utilizatorul cat si transportatorul pot adauga comentarii si calificative. Acestia isi pot gestiona contul, cererile/ofertele, tranzactiile efectuate, etc.

Platforma online ofera un instrument sigur si rapid de a incheia o tranzactie avantajoasa pentru ambele parti.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC