Creare magazin online mobila

Design eshop paturi - canapele

 
DIVANI E SOFA
dezvoltare solutie e-commerce personalizata
Creare magazin online mobila

www.divaniesofa.ro

Viziteaza site-ul

Brandul italian  DIVANI & SOFA s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor sai un produs exclusiv cu cel mai modern design folosind materiale de cea mai buna calitate.

Dupa un deceniu de experienta in design interior DIVANI & SOFA lanseaza o colectie ce inglobeaza elemente atat contemporane cat si neoclasice.

Noua colectie este diponibila acum online in cadrul magazinului  www.divaniesofa.ro , realizat de Royalty Webdesign. Solutia e-commerce realizata de firma noastra este complet personalizata in functie de necesitatile clientului.

  Proiectul web inglobeaza atat caracteristicile unui site de prezentare cat si functiile unui eshop complex. Astfel fiecare produs din cadrul magazinului online poate fi achizitionat in mai multe variante de culori si are asociate o serie de module suplimentare. Aceasta facilitate permite utilizatorilor sa achizitioneze obiectele de mobilier  care se potrivesc cel mai bine in spatiul casei lor.

Solutia e-commerce dispune de un modul de administrare complex ce permite beneficiarului sa gestioneze foarte usor paginile interne, produsele, clientii, comenzile etc.

 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare website Kombat Shop
Royalty va lansa in curand noul magazin online Kombat Shop, reprezentantul oficial Joya Fight Gear in Romania. Solutia ecommerce personalizata va come...
Webdesign Alaska Energies
Royalty va lansa in curand noul site al firmei internationale din domeniul echipamentelor fotovoltaice Alaska Energies....
design eshop LEONARD
Royalty va lansa in curand noul magazin online LEONARD COLLECTION. Celebrul producator roman de articole vestimentare pentru femei a ales compania noa...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2018
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara