realizare site restaurant

creare site de comenzi online pizzerie

 
La Parma Cucina - Ristorante
creare site de comenzi online pentru restaurant
realizare site restaurant

www.parma-cucina.ro

Viziteaza site-ul

Realizare site de prezentare pentru restaurantul La Parma Cucina din Timisoara. Creare site de comenzi online pentru pizzeria La Parma Cucina.
 

La Parma Cucina este un restaurant cu specific italian situat in Giroc (loc. langa Timisoara). Restaurantul livreaza gratuit la domiciliu pizza in stil autentic italian, pizza traditionala, paste, salate si deserturi.


Acest restaurant deschis in anul 2023 realizeaza si livreaza produse de calitate superioara deoarece utilizeaza doar ingrediente italiene din gama premium.
 

Pagina web realizata pentru aceasta companie permite prezentarea in detaliu a produselor si a ingredientelor folosite, comandarea online si personalizarea produselor adaugate in cos in functie de preferintele fiecarui client.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC