Creare site Opera Nationala Romana Timisoara

realizare aplicatie de rezervare online

 
Opera Nationala Romana Timisoara
creare site si aplicatie de rezervare bilete
Creare site Opera Nationala Romana Timisoara

www.ort.ro

Viziteaza site-ul

Odata cu alegerea orasului nostru ca si Capitala Europeana Culturala 2021, intreaga atentie a publicului se indreapta catre unitatile de cultura. Cea mai reprezentativa este Opera Romana Timisoara. Unitate cu o indelunga istorie, care a fost alaturi de timisoreni in toate momentele cheie.

Firma noastra are onoarea de a fi partener exclusiv al acesteia pentur toate proiectele de IT.

Astfel, am creat pentru partenerii nostri un nou site de prezentare, care permite expunerea spectacolelor care se pun in scena, a tuturor artistilor, prezentarea informatiilor de interes public.

Acest site de prezentare este completat de un sistem de rezervare online  care include o diagrama interactiva ce permite alegerea locului in sala si achizitionarea online a biletelor.

Clientii pot sa se logheze si sa isi vada oricand biletele, le pot descarca in format PDF sau pot solicita returul lor in termenul prevazut de regulament.

Royalty a creat si sistemul folosit in agentia de bilete care permite tiparirea pe o imprimanta termica a tutror biletelor vandute prin agentie. De asemenea, se genereaza in mod automat diverse rapoarte. Sistemul este gandit pe diverse nivele de acces si permite monitorizarea actiunilor tuturor administratorilor si utilizatorilor.

Verificarea biletelor vandute online se face cu ajutorul unor scannere de mana ce folosesc o aplicatie Windows Mobile care ajuta utilizatorul sa vada intr-o secunda daca biletul este valid sau daca a mai fost folosit. Astfel se elimina orice tentativa de frauda.

Ca si completare a acestui sistem, Opera ofera un API de interconectare partenerilor care doresc sa vanda biletele sale, oferind informatii legate de pret, disponibilitate etc.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare magazin online conectat cu software ERP
Realizare magazin online conectat cu software de gestiune ERP. Creare eshop profesional conectat cu WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Cata...
Realizare aplicatii interactive
Realizare aplicatii interactive pentru shopping center. Dezvoltare aplicatii si software utilitar pentru afisare pe ecrane in centre comerciale si mal...
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2022
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara