Design site de anunturi imobiliare

creare site de anunturi imobiliare

 
Agentia imobiliara Șodolescu
creare site agentie imobiliara
Design site de anunturi imobiliare

www.sodolescu.ro

Viziteaza site-ul

Oferim servicii de realizare site-uri de imobiliare, creare site agentie imobiliara, creare website profesional de anunturi imobiliare.

Royalty Webdesign Srl realizeaza website-uri pentru agentii imobiliare internationale si portaluri imobiliare internationale in mai multe limbi.
Site-urile dedicate agentiilor imobiliare sunt complexe, au functii avansate si sunt programate de la zero pe o platforma proprie ce poate fi customizata in proportie de 100% conform necesitatilor clientului.  Avantajul utilizarii unei platforme custom este  securitatea ridicata, posibiliatea dezvoltarii ulterioare a website-ului in orice directie si optimizarea seo onpage eficienta.

Sodolescu.ro este un website de anunturi imobiliare realizat de firma noastra in 2020. Website-ul permite agentiei imobiliare sa introduca anunturi in diverse categorii si sa seteze criteriile de cautare dorite pentru fiecare sectiune in parte. Portalul detine si un modul de administrare dedicat, ce permite gestionarea rapida a informatiilor, monitorizarea vizualizarilor si a comenzilor, vizualizarea unor rapoarte grafice utile.

Vizitatorilor portalului de imobiliare li se pune la dispozitie un sistem avansat de cautare anunturi dupa multiple criterii: categorie (vanzare, inchiriere, luxury properties, dezvoltari imobiliare noi), tip (apartament, casa, spatiu comerciale etc), localitate, numar de camere si de bai, suprafata, etaj, garaj si terasa, pret. Rezultatele se pot afisa in mod lista, grid sau harta, se pot ordona dupa pret si data adaugarii. Motorul de cautare permite si o filtrare suplimentara a rezultatelor in functie de facilitatile proprietatii, de utilitati si puncte de interes din zona apropiata.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare magazin online conectat cu software ERP
Realizare magazin online conectat cu software de gestiune ERP. Creare eshop profesional conectat cu WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Cata...
Realizare aplicatii interactive
Realizare aplicatii interactive pentru shopping center. Dezvoltare aplicatii si software utilitar pentru afisare pe ecrane in centre comerciale si mal...
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2022
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara