Creare magazin online Bucuresti

Servicii web Bucuresti

 
Rafturi Online
platforma e-commerce, eshop Bucuresti
Creare magazin online Bucuresti

www.rafturionline.ro

Viziteaza site-ul

  Un magazin online simplu si accesibil oricui, in care produsele primeaza. Grafica site-ului s-a ales sa fie foarte simpla datorita complexitatii produselor expuse. 
  Chiar daca domeniul de activitate nu este unul foarte raspandit, cele peste 100.000 de cautari lunare pentru cuvantul "Rafturi Metalice" spun ca interesul clientilor este in crestere. Putem afirma cu mandrie ca la 2 saptamani de la lansare, site-ul creat de firma noastra a ajuns in top 5 rezultate.

  Site-ul beneficiaza de mai multe sectiuni dinamice, oferte speciale, bannere cu informatii de actualitate, cele mai vandute produse si produse recomandate. Acestea fac mai usoara navigarea in cadrul site-ului. Fiecare produs este prezentat clar, cu o imagine principala si o galerie foto nelimitata. Mai multe dimensiuni pentru fiecare produs, ce pot avea diverse preturi, pot fi comandate prin intermediul unui sistem intuitiv. Plata se poate face la livrare sau prin ordin de plata, singura conditie este sa completati o serie de informatii necesare generarii unui bon de comanda.

  Clientii pot discuta pe marginea produselor, pot da sfaturi sau solicita ajutor din modulul de comentarii.
  Gestionarea platilor, clientilor si a produselor se face foarte usor din cadrul modulului de administrare.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC