Aplicatii interactive pentru centre comerciale

Dezvoltare aplicatii la comanda pentru mall-uri

 
Creare aplicatii interactive pentru centre comerciale
Dezvoltare aplicatii la comanda pentru mall-uri
Aplicatii interactive pentru centre comerciale

www.iuliustown.ro

Viziteaza site-ul


Realizare aplicatii interactive pentru shopping center. Dezvoltare aplicatii si software utilitar pentru afisare pe ecrane in centre comerciale, sedii de companii, showroom etc.
 

Royalty Webdesign a realizat pentru Iulius Mall Cluj, Palas Mall Iasi si Iulius Town Timisoara o serie de aplicatii interactive la comanda ce ruleaza pe ecranele prezente in cadrul centrelor comerciale.
 

Cu ocazia sarbatorilor de iarna Iulius ofera clientilor mii de premii instant (vouchere de cumparaturi, bauturi racoritoare, ursuleti de plus etc)
Pentru a putea castiga aceste premii, clientii trebuie sa realizeze cumparaturi in valoare totala de minim 300 de lei din Iulius Mall si apoi sa se prezinte in aceeasi zi, la Centrul de Premiere situat in zona Centrului Informațional, unde pot invarti Roata Cadourilor, in varianta digitala.

Pentru perioada sarbatorilor de Paste, Royalty a realizat pentru grupul Iulius un joc interactiv dedicat copiilor ce presupune urmarirea unor indicii ascunse in locatii diferite in cadrul mall-ului, scanarea unor coduri QR, indeplinirea misiunii si castigarea unor premii.
( https://www.misiuneaiepurasului.ro/ )
 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC