Creare site restaurant

design site pizzerie

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Creare site restaurant
realizare pagini de prezentare pizzerii

Creare site restaurant
2013-09-10
Dezvoltare pagini web pentru restaurant si pizzerii

Agentie de web design din Timisoara realizeaza site-uri web de calitate pentru restaurante si pizzerii, bar-uri si cafenele. 
Cu o experienta de peste 7ani in programare si cu peste 350 de proiecte web realizate pana in prezent, Royalty garanteaza clientilor sai dezvoltarea unor pagini web de calitate la preturi promotionale.

Website-urile create pentru restaurante si pizzerii au un design unic, complet personalizat. Tehnologiile utilizate pentru programarea site-urilor sunt PHP, HTML 5, XHTML, CSS, JavaScript, jQuery si Ajax. Paginile web respecta politicile de securitate ale beneficiarului cat si bunele practici in domeniul securitatii codului.

Garantia website-urilor dezvoltate de Royalty este nelimitata si se aplica pe toata perioada utilizarii lor online.

Design website restaurant


Website-ul realizat pentru un restaurant este unul dinamic ce poate fi administrat in totalitate de catre beneficiar. Acesta contine pagini de prezentare nelimitate, structurate pe categorii, galerii foto si video, noutati, evenimente, formulare de contact si de rezervare, localizare dinamica pe harta, prezentare meniu restaurant, posibilitate de rezervare masa, tururi virtuale etc.

Website-ul creat pentru un restaurant, cuprinde adesea o sectiune speciala pentru organizari evenimente. In cadrul acesteia beneficiarul poate adauga imagini cu sala, poate prezenta meniurile si  disponibilitatea pentru organizari evenimente.

Pagina web se caracterizeaza prin:
- design unic personalizat (numar nelimitat de variante grafice prezentate)
- firma noastra nu utilizeaza template-uri sau solutii open source (Joomla, Magento,WordPress...etc) ci va garanteaza conceperea unui sistem inovativ, personalizat cu functionalitatile dorite
- programarea site-ului se va realiza utilizand cele mai noi tehnologii : PHP, HTML 5, XHTML, CSS, JavaScript, jQuery si Ajax
- interfata grafica unica, prietenoasa/dinamica , compatibila cu toate browserele/rezolutiile de monitor existente, ce se schimba in functie de sectiunea in care se afla utilizatorul
- aspectul unitar si omogen. Paginile dedicate categoriilor, produselor, formularelor, etc vor avea o interfata similara din punctul de vedere al structurii si asezarii
- site-ul va fi valid conform standardelor de calitate W3C (CSS si XHTML 1.0)
- site-ul va fi complet functional din punct de vedere tehnic cu toate browserele actuale
- site-ul va fi realizat utilizand fisiere CSS externe, astfel elementele vor fi separate si configurabile individual

Fiind programata de la zero, pagina web a restaurantului va permite in orice moment corelarea cu programul de gestiune sau cu  programul de rezervari.
 

Design website pizzerie

Royalty realizeaza pagini web de calitate pentru pizzerii. Majoritatea pizzeriilor doresc un site atractiv, modern si usor de utilizat prin intermediul caruia sa isi prezinte produsele si locatia. Site-ul web dedicat unei pizzerii permite vizitatorilor sa plaseze o comanda online, sa aleaga sortimentul de pizza preferat impreuna cu ingredientele suplimentare dorite, sa comande bauturi,sosuri, salate sau deserturi.

Comenzile pe un site al unei pizzerii se pot realiza fie prin emiterea unui bon de comanda, fie prin completarea unui formular de contact.

Pentru o cotatie de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati.Va garantam cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata din Romania la ora actuala.
 Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC