Dezvoltare aplicatii web complexe

Creare magazine online profesionale

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Realizare aplicatii web si software de gestiune
creare magazine online cu functii avansate

Dezvoltare aplicatii web complexe
2015-02-05
Programare magazin online 100% personalizat

Agentia Royalty Webdesign Srl din Timisoara dispune de ingineri cu experienta de 8 ani in domeniul programarii web. Astfel putem realiza aplicatii complexe, ce cresc productivitatea firmei dumneavoastra si usureaza gestionarea intregii activitati.

Functiile complexe se impletesc cu un web design inovativ pentru a rezulta magazine online si aplicatii web profesionale care sa ajute la cresterea vanzarilor. Va stam la dispozitie pentru informatii legate de introducerea corecta a produselor si a filtrarilor speciale. Va oferim consultanta legata de optimizarea SEO Offpage, avand in vedere ca optimizarea SEO Onpage este inclusa in toate proiectele noastre.

Daca aveti nevoie de mai mult decat un site de prezentare, specialistii nostri va expun toate posibilitatile tehnice, dumneavoastra putand alege intre importuri complexe de tip XML, CSV, aplicatii interconectate, tipariri speciale si gestiuni complexe.

Pentru realizarea aplicatiilor web puteti opta pentru design-uri avantgardiste, fluide, care se adapteaza in mod automat pentru a afisa in conditii perfecte continutul atat pe computere desktop cat si pe dispozitive mobile, tablete si telefoane.Suntem specializati in dezvoltarea de aplicatii web pentru firme de transport si case de expeditii, aplicatii si programe de gestiune pentru  firme de transport persoane, agentii de turism si agentii imobiliare.

Modulele de administrare au de asemenea un design responsive, facand ca munca dumneavoastra sa poata fi desfasurata chiar si de pe o tableta sau un telefon mobil.

 Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC