Servicii web design

Realizare pagini web

 
Poieni Plant
servicii web design, creare magazin online
Servicii web design

www.poieniplant.ro

Viziteaza site-ul

Plantele medicinale au fost mereu o sursa de sanatate. In ultimul timp, insa, nevoia de a le avea aproape este parca din ce in ce mai mare.
 
Unul dintre clientii nostri, Poieni Plant (partener al Boden Plant), mizeaza exact pe acelasi lucru si a ales ca activitate principala prepararea si comercializarea de tincturi, ceaiuri si alifii.
 
Pentru a putea prezenta produsele cat mai clar si pentru a inlesni vanzarea acestora, ne-au solicitat sa dezvoltam un eshop impreuna. 
Avand in vedere specificul site-ului, culorile folosite sunt unele vibrante, naturale. Astfel, site-ul a luat fiinta in nuante de verde crud, cu elemente naturale, miere si flori. 
In plus fata de istoricul companiei si ultimele noutati din domeniu, prima pagina prezinta si produsele cele mai cautate si cele aflate in oferta.
 
Pagina produsului prezinta pe larg toate beneficiile acestuia, permite comentarii si adaugarea in cosul de cumparaturi. 
Implementarea sistemului e-commerce a continuat cu zona rezervata clientilor logati, care pot finaliza comenzi, edita contul propriu si analiza comenzile precedente.
De asmenea, in pagina unui produs sunt prezentate si produsele ce se recomanda sa fie folosite impreuna cu acesta pentru un rezultat terapeutic cat mai bun.
Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare website AZUR
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru compania AZUR, principala producatoare de vopsele, lacuri, grunduri, diluanti si tencuieli ...
Realizare site oficial ALBATROS si SAMUS
Royalty a inceput o noua colaborare cu brandurile de electrocasnice ALBATROS si SAMUS pentru realizarea site-urilor oficiale de prezentare.Realizare c...
Realizare site de ticketing
Royalty Webdesign va incepe un nou proiect web international. Platforma web de ticketing ce va fi realizata de compania noastra va pune in vanzare bil...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2018
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara