Creare site fast-food

Realizare site comenzi online

 
Cool Food
creare site comenzi online, design website
Creare site fast-food

www.cool-food.ro

Viziteaza site-ul

Chiar daca unii ar crede ca un fast food nu are nevoie de un site, dupa un studiu de piata am constatat ca primul loc unde un client cauta livrari la domiciliu este internetul. 

Luand in considerare acest lucru, s-a realizat site-ul pentru restaurantul tip fast-food Cool Food. Proiectul a inceput cu designul unui logo si crearea unei identitati de firma. Dupa aceeea s-a trecut la realizarea site-ului pentru restaurant.

Culorile alese  fiind verde si alb, a fost nevoie sa se insereze anumite elemente colorate care sa dea viata intregului site. Pe langa prezentarea produselor, cu galerie foto proprie si posibilitatea de a adauga testimoniale, site-ul beneficiaza de mai multe rubrici ca si "Recomandarile bucatarului", "Oferta saptamanii".

Din modulul tip CMS dedicat si personalizat 100%, administratorul poate adauga in plus fata de categoriile de produse si de produse, noutati, evenimente sau pagini de prezentare. Astfel, structura site-ului poate fi modificata in orice moment.

Modalitatea de comanda si plata online foarte facila face din acest site fast-food o reala alternativa la deplasarea pentru a manca.

Plata se poate face online sau la livrare, ramanand doar sa va completati adresa si datele de contact.
Daca doriti sa localizati restaurantul pe harta dinamica sau sa trimiteti un mesaj puteti accesa pagina de contact unde veti gasi un formular de contact.

Site-ul se afla in curs de actualizare cu informatii.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
design eshop LEONARD
Royalty va lansa in curand noul magazin online LEONARD COLLECTION. Celebrul producator roman de articole vestimentare pentru femei a ales compania noa...
Realizare website AZUR
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru compania AZUR, principala producatoare de vopsele, lacuri, grunduri, diluanti si tencuieli ...
Realizare site oficial ALBATROS si SAMUS
Royalty a inceput o noua colaborare cu brandurile de electrocasnice ALBATROS si SAMUS pentru realizarea site-urilor oficiale de prezentare.Realizare c...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2018
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara