Design portal de anunturi imobiliare

creare site de anunturi imobiliare

 
Best Maison
portal international de anunturi imobiliare
Design portal de anunturi imobiliare

www.bestmaison.com

Viziteaza site-ul

Oferim servicii de realizare site-uri de imobiliare la preturi avantajoase, creare site agentie imobiliara, creare website profesional de anunturi imobiliare.

Royalty Webdesign Srl realizeaza website-uri pentru agentii imobiliare internationale si portaluri imobiliare internationale in mai multe limbi.
Site-urile dedicate agentiilor imobiliare sunt complexe, au functii avansate si sunt programate de la zero pe o platforma proprie ce poate fi customizata in proportie de 100% conform necesitatilor clientului.  Avantajul utilizarii unei platforme custom este  securitatea ridicata, posibiliatea dezvoltarii ulterioare a website-ului in orice directie si optimizarea seo onpage eficienta.

BestMaison.com  este un portal international de anunturi imobiliare realizat de firma noastra in 13 limbi.  Website-ul permite agentiilor imobiliare sa introduca anunturi in diverse categorii dupa realizarea unui cont nou si logarea in sistem. Portalul detine si un modul de administrare creat special pentru agentiile imobiliare, ce permite gestionarea rapida a informatiilor, monitorizarea vizualizarilor si a comenzilor, vizualizarea unor rapoarte grafice utile.

Vizitatorilor portalului de imobiliare li se pune la dispozitie un sistem avansat de cautare anunturi dupa multiple criterii: categorie (vanzare, inchiriere, luxury properties, dezvoltari imobiliare noi), tip (apartament, casa, spatiu comerciale etc), localitate, numar de camere si de bai, suprafata, etaj, garaj si terasa, pret. Rezultatele se pot afisa in mod lista, grid sau harta, se pot ordona dupa pret si data adaugarii. Motorul de cautare permite si o filtrare suplimentara a rezultatelor in functie de facilitatile proprietatii, de utilitati si puncte de interes din zona apropiata.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare site de ticketing
Royalty Webdesign va incepe un nou proiect web international. Platforma web de ticketing ce va fi realizata de compania noastra va pune in vanzare bil...
Software personalizat pentru service auto
Dezvoltam programe de gestiune la comanda pentru service auto. Solutii software personalizate 100% pentru service de camioane si service auto. Creare ...
Responsive Fitness eshop design
Royalty Webdesign va lansa in curand o noua platforma e-commerce profesionala pentru un cunoscut distribuitor de suplimente nutritive.Realizam magazi...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2017
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara